Nunta de vis in natura
Intr-o atmosfera intima, dar unica si speciala, nunta voastra in natura va fi desprinsa din poveste.
Organizarea nuntii in natura este foarte anevoioasa unde fiecare detaliu conteaza, insa rezultatul va fi unul magnific. Imaginatia si decorul pot transforma spatiile din aer liber in adevarate locatii de vis pentru o nunta regala in mijlocul naturii.
Multa libertate in miscare, poze frumoase, emotii de bucurie - toate acestea vor face ca nunta voastra in natura sa fie unica si magica.

Cateva sfaturi pentru o nunta ideala in natura.

1. Decorul este insasi natura ce va inconjoara. Alegeti doar cateva elemente de infrumusetare - aranjamente florale, ghirlande si luminite. Nu "incarcati" locatia cu un decor fara gust. Experimentati cu imaginatia si creativitatea.

2. Un candy bar si bar pentru bauturi personalizat va fi un punct forte al nuntii voastre in natura. Acestea pot fi pozitionate direct la terasa locatiilor ce dispun de aceasta.

3. Spatiul trebuie sa fie organizat in asa fel incat ringul de dans sa fie suficient de mare.

4. Cel mai bine sa alegi o locatie in care ai posibilitatea sa recurgi la planul B in caz de vreme nefavorabila, ploaie sau vant puternic, cum ar fi o terasa acoperita, un cort, sau o locatie in mijlocul naturii unde va ve-ti putea reorganiza nunta in caz de ploaie sau vant puternic.

5. Si nu in ultimul rand lasati toate grijile, uitati toate problemele si fiti fericiti in cel mai important moment din viata voastra - nunta voastra!