Marturii ale clientilor

Povesti frumoase, poze speciale si emotii uniceVa multumim dragii nostri miri ca ati ales locatiile noastre de vis. Emotiile voastre sunt cea mai mare multumire pentru noi. Nunta voasta in natura este unica si speciala, ca si cuplul vostru!
Când am ales TreeHouse È™tiam ca va fi o nunta frumoasa dar nu ne-am imaginat ca va ieÈ™i de vis :)) Staff’ul foarte bine instruit , profi È™i înclinat către client fiind atent pana la ultimul detaliu È™i făcând tot posibilul sa iasă totul perfect . Partenerii TreeHouse extrem de implicaÈ›i È™i atenÈ›i la nevoile noastre :) Echipa Zebra Catering a fost cât se poate de flexibila , corecta È™i au făcut o treaba extraodinară .  Totul a fost absolut perfect !   Va mulÈ›umim pentru experienÈ›a È™i recomandam din suflet viitorilor miri locaÈ›ia dvs. (Andra C.)

"Eu si Florin ne dorim sa multumim echipei Tree House care a contribuit substantial la succesul evenimentului nostru de sambata. Totul a iesit asa cum ne-am imaginat si prietenii nostri au declarat ca a fost cea mai tare nunta. O zi frumoasa in continuare!"(Andreea si Florin)

"Ne cerem scuze de intarziere, dar in felul acesta va putem si transmite ca pana in ziua de azi se vb de evenimentul nostru din 16 mai, atat de familie cat si de prietenii care ne-au fost alaturi. Ca sa-i citez pe unii " eveniment vazut numai in filme" :), " in sfarsit ma pot inspira de la un eveniment pentru propria nunta". A fost o zi minunata, cu putine emotii din cauza ploi dar care ne-a ascultat dorinta arzatoare de a avea evenimntul afara, in natura, asa cum ne doream, iar dovada o reprezinta pozele minunate pe care le atasez. Va multumim pentru intelegerea, deschiderea, profesionalismul de care ati dat dovada. Toate acestea au dus la un eveniment memorabil pentru noi."(Catrinel si Laurentiu)

"Ma bucur tare mult cand miri aleg si altceva decat ballroom-urile clasice si se indreapta spre locatii in aer liber, linistite si deschise. Chiar daca a plouat, a fost cu atat mai fain de fotografiat si de surprins momente unice.Superba locatie! Decor de poveste. Tree House este locatia ideala pentru nunta"
(Andrei & Laura)